Loading...

Mladinski center

MLADINSKI CENTER


Vabljeni na naše aktivnosti. Spremljaj FB in Instagram


Mladinski center je prostor, v katerem se lahko družite, preživljate prosti čas s prijatelji, se zabavate ob igranju različnih računalniških ali družabnih iger, se učite in tudi ustvarjate. Ker so v neposredni bližini tudi bazen, športna dvorana, športna igrišča in nekaj nižjih hribov poskrbimo tudi za športne aktivnosti. Vse to boste lahko izkusili na dogodkih v mladinskem centru.

DELAVNICE

  • Ustvarjalne delavnice vsak 1. teden v mesecu v petek/soboto
  • Športne delavnice vsak 3. teden v mesecu v petek/soboto
  • Pustolovske, kuharske, znanstvene in izobraževalne delavnice

 

DRUŽENJE PO ŠOLI

  • Torek,  sreda in četrtek od 13.00 do 15.00
  • Pisanje domače naloge
  • Druženje, igranje ročnega nogometa, družabnih iger, playstationa

 

DELO ZA ŠOLO:

Od oktobra naprej med tednom od 16.00 do 18.00

  • Pomoč pri učenju (angleščina, matematika, slovenščina … po predhodnem dogovoru)
  • Skupinsko delo za šolo (pisanje skupinskih seminarskih ali projektnih nalog, skupinsko učenje)
  • Medsebojna učna pomoč (MEPI)


DRUŽENJE: 

Mladi 13+ , ste vabljeni ob petkovih in sobotnih večerih na svobodna druženja v MCŽ. Večkart bomo pripravili tudi program, delavnice in raznovrstne aktivnosti, da nam bo lepše. Druženja, pogovor in pospravljanje MCŽ ja tudi  ob nedeljah dopoldne.  Vabljeni


FB


instagram


Portal: MLAD.SI

Te zanima kaj se dogaja v tvojem lokalnem okolju in kako se priključiti dogajanju? Bi rad_a izvedel/-a več o mladinskih izmenjavah in mednarodnih priložnostih za mlade? Se ravno vpisuješ na študij in potrebuješ več informacij o štipendijah?

Vse informacije za mlade na enem mestu najdeš na osrednjem mladinskem portalu mlad.si, ki je bil letošnje poletje deležen celovite prenove. Med novostmi so mesečni podcasti, v katerih strokovnjaki iz različnih področjih obravnavajo aktualne tematike (duševno zdravje, enakost spolov, stanovanjska problematika, trajnost, finance …) in mladi dopisniki, ki poročajo o dogajanju za mlade v svoji regiji.

V rubriki informiraj se najdeš vse uporabne informacije o študiju, iskanju zaposlitve, zdravju, financah in drugih področjih, pomembnih za življenje mladih. V rubriki aktiviraj se pa najdeš različne načine za aktivacijo na lokalni, nacionalni in evropski ravni, kot so na primer prostovoljstvo in mladinske izmenjave. Oglej si kaj vse se za mlade dogaja po različnih krajih v Sloveniji v rubriki dogodki ter v rubriki aktualno preberi najnovejše novice za mlade.

Informiraj se na portalu mlad.si ter se aktiviraj za soustvarjanje prihodnosti mladih v Sloveniji!